Uddannelsen

18Frames består af 7 faglinjer med hver 3 medlemmer pr. årgang. I løbet af det første af uddannelsens tre år får medlemmerne mulighed for at afprøve forskellige idéer, processer og holdkombinationer på en række mindre projekter, de såkaldte penneprøver. På uddannelsens andet og tredje år produceres henholdsvis midtvejs- og afgangsfilm, som er uddannelsens større projekter, som bliver vist på festivaler i ind- og udland. Løbende står medlemmerne selv for at planlægning af undervisningsforløb, workshops mv.

Faglinjerne er:
Instruktør
Manuskriptforfatter
Producer
Fotograf
Klipper
Production designer
Tonemester

Foreningen

Skolen drives som en forening, hvorfor der ved siden af undervisningen og de kunstneriske projekter er forbundet en del foreningsarbejde. Det driftsmæssige arbejde ser vi ikke som et minus, men derimod som en mulighed for at få vigtig erfaring, som klæder medlemmerne på til at navigere i branchen efter endt uddannelse. Som elev på 18Frames har man således mulighed og ansvar for at forme sin egen uddannelse. Eleverne vælger en bestyrelse som udstikker skolens overordnede retning og de øvrige arbejdsudvalg står for arbejdet med den daglige drift, undervisning, osv. 18Frames er en deltidsuddannelse og er ikke SU-berettiget. Medlemmerne har derfor plads til arbejde eller studier ved siden af. Alle medlemmer betaler et årligt kontingent på 5000kr.

Du kan læse vores vedtægter her.

Bestyrelsen

Formand

Pernille Hyllegaard

Email

pernille@18frames.dk

Telefon

60100034

Næstformand

Jacob Weiss

Email

jacobweiss@18frames.dk

Telefon

42179625

Sekretær

Lukas Daugbjerg

Email

lukas@18frames.dk

Telefon

53263601

Kasserer

Kristian Arbs

Email

arbs@18frames.dk

Telefon

+4531517293

Kontakt

18 Frames
c/o Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg
CVR 32991203
50 88 84 44
info@18frames.dk

Samarbejdspartnere

Partnere

For at være uafhængig modtages der ikke nogen penge af uddannelsesministeriet, hvorfor skolen i stedet er finansieret gennem støtte fra samarbejdspartnere.