Optagelseskrav

18Frames optager nye medlemmer til den treårige filmuddannelse hvert andet år. Der optages tre elever til hver af de syv faglinjer. Det er muligt at ansøge som producer, instruktør, manuskriptforfatter, tonemester, filmfotograf, klipper eller production designer. Det er ikke muligt at søge mere end én linje ad gangen. Ansøgningsskemaet bliver offentliggjort på hjemmesiden minimum to måneder inden ansøgningsfristen. Optagelsesprocessen består af flere udvælgelsestrin for at få den bedst mulige vurdering af sammensætningen af den nye årgang, og her bliver, foruden talent, også lagt vægt på erfaring samt vilje og dedikation til at udvikle og drive foreningen.

Vil du være en del af 18Frames’ årgang #5? Så kan du allerede nu begynde at forberede din ansøgning og dine bilag. Vi åbner dog først for ansøgninger fredag den 1. februar 2019. Så hold øje med hjemmesiden og de sociale medier.

Læs ansøgningskravene her (Her – PDF)

Vigtige datoer for ansøgere:

  • Infomøde i Odense og København: februar 2019
  • Deadline: 21. april 2019 kl. 12.
  • Samtaler for udvalgte ansøgere: afholdes løbende mellem maj – juli 2019
  • Semesterstart: 1. september 2019

Er du i tvivl om noget ift. ansøgningskrav eller optagelse på 18Frames? Kontakt da vores optagelsesudvalg på optag@18frames.dk.

Bemærk: Ansøgning foregår kun digitalt, hvorfor vi ikke modtager fysiske kopier til optagelse af årgang #5.